Køligt øl til varme kul på lune aftener

Kvicklys grill-øl kommer hele vejen rundt om alle de lækre råvarer, du kan lægge på risten, så hvorfor ikke fylde glassene med godt øl hele aftenen igennem? Byd velkommen med den klassiske BBQ eller hvedeøllen Kirsebær, som også er fin til forretter og fisk. Til det grillede kød leverer IPA’en god humle og bitterhed, og den mørke, komplekse Pale Ale spiller perfekt op til krydrede marinader. 

Findes i varianterne: Midtfyns Bryghus Chili Pale Ale, Midtfyns Bryghus Double IPA, Midtfyns Bryghus Kirsebær og Willemoes BBQ øl

Claus Holms egne rubs – bedre end hjemmelavet

En god “rub” eller krydderiblanding fra den populære tv-kok er den nemme vej til grillet kød, der virkelig smager af noget. Det er bare at gnide kødetgodt ind, inden du lægger det på den varme rist.

Findes i varianterne: Holms klassisk rub, Holms rub til kylling, Holms rub til okse og Holms rub til gris

Holms håndlavede ketchup og BBQ-sauce

Claus Holms lækre ketchup er godt håndværk med solmodne tomater, twistet med de helt rigtige krydderier. De to BBQ’s, som giver kant til dit grill-kød, er også håndlavede med masser af tomater, kogt ind over åben ild med skind og kerner.

Vindes i varianterne: Holms ketchup klassisk, Holms ketchup lakrids, Holms BBQ sauce og Holms BBQ glaze

Koldt smør til alt fra grillen

Frisk smør i skøn forening med krydderier, der klæ’r den grillede fisk, den røde bøf, de nye kartofler, de grillede majs, det lune brød… Sæt et par bægre på bordet, så alle kan vælge favorit-smag. 

Findes i varianterne: Bakkedal rød pesto , Bakkedal chili & tomat, Bakkedal hvidløgssmør, Bakkedal bearnaisesmør og "Trio" smørbart med smag (hvidløg, pesto, tomat/chili)

Gi’ de gode grill-pølser det bedste brød

Koldhævede pølsebrød med fuldkornshvede og havsalt har masser af smag og en dejlig saftig krumme, fordi dejen får lov at hæve køligt i hele 24 timer. 

Findes i varianterne: Neutral, spinat og ramsløg samt tomat og basilikum

Vi har sørget for salaterne…

“Smag Forskellen” er små, nye kartofler, sprøde radiser, persille og forårsløg, vendt i en vinagrette med kapers. Eller den lige så håndlavede salat med kartofler, rød peber og rødløg. Friske og delikate, lige til at sætte på bordet.

Kartoffelsalat findes i varianterne: Smag forskellen med radiser og kapers, Smag forskellen med peberfrugt og C Kartoffelsalat classic

Gourmet fra morgen til aften

Smag Forskellen-pølserne er godt, gammeldags slagterhåndværk med masser af kød og den helt rigtige, grofthakkede konsistens. Krydret med fx løvstikke eller bacon og helt fantastiske efter en tur på grillen.

Findes i varianterne: Gourmetpølse med cheddar, Gourmetpølse med løvstikke, Gourmetpølse med bacon, Wienerpølse med lime og Gourmet-brunchpølse

Fra grillmester til pølsemester

Vi har pakket et startsæt med alt, hvad du skal bruge til at fremstille lækre grillpølser – bortset fra hakket kød efter eget valg. Du får også inspiration til at fremstille flere varianter.

Grønt til grillen, klar på 20 minutter

Når vejret er til udendørs madlavning, er det rart at slippe for at ordne grøntsager i køkkenet. Med fire forskellige bakker at vælge imellem finder du nemt en grøntsagsblanding, der passer til dagens grillkød.  

Findes i varianterne: Grillgrøntsager med et pift olivenolie, Grønt på grillen med et pift basilikumolie, Grillkartofler med oliven-tapenade og frisk citron og Lige til grillen - Kartofler og majs

Servér grillmaden på en god tallerken

Både den røde bøf, den friske fisk og de sprøde grøntsager smager bedst, når maden kommer lige fra grillen. Støbejerns-tallerknerne holder effektivt på varmen. Husk et praktisk håndtag til at tage den varme tallerken af grillen igen. 

Grilltallerkner i støbejern inkl. træplader
Håndtag til grillpande og tallerken

Det bedste grill-grej

Støbejern er det perfekt materiale, når du griller kød og grønt. Varmen fordeler sig hurtigt og så jævnt, at det også er nemt at stege spejlæg og pandekager. 

Størrelser: Grillpande i støbejern 20 cm og Minigrillpande i støbejern 13 cm