Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Æblekompot

  • 2 pers

Ingredienser

  • 2 løg i skiver
  • 3 store æbler i skiver
  • 0.5 dl æbleedikke
  • 1 spsk. sukker
  • Salt og peber
  • Friske timiankviste
  • Lidt smør til at stege i

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 709 KJ
  • Energi pr. person: 169 Kcal
  • Protein: 4 5
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 19 %

Smelt smørret på en varm pande og kom æbler, løg og timian på. Vend det hele rundt og steg til alt bliver gyldent. Hæld æbleeddike over, vend sukkeret rundt og krydr med salt og peber. Lad det meste af væden fordampe og tag derefter panden af varmen. Serveres som tilbehør til en god steg. æblekompotten bør opbevares på køl og kan holde sig i op til tre dage efter tilberedning.