Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Bagte æbler med kanel og vaniljeis

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 tsk kanel
  • 4 spsk rørsukker
  • 1 tsk citronskal
  • 50 g mandelflager
  • 3 æbler
  • ½-1 Hansens luksus vaniljeflødeis

Til 2 voksne og 2 børn:

 

Ovnen tændes på 175 grader. Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes. Æblestykkerne skæres i både og lægges i et ildfast fad.

Bland sukker og kanel, vend det med æblerne og drys med mandelflager. Bag æblerne til de er let møre i ca. 20 min., tilsæt revet citronskal og afkøl.

Anret de bagte æbler med vaniljeis

Tip: Prøv bagte æbler lagt i lag med makroner som trifli
– det smager forrygende.