Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Banankage med mørk chokolade

  • 10 pers

Ingredienser

  • 0.5 dl mælk
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 200 g Coop hvedemel
  • 100 g Coop mørk chokolade
  • 2 modne bananer

Sæt ovnen til 175°C.

Pisk sukker og smør sammen med elhåndmixer til en luftig creme. Pisk æggene i ét efter ét.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og rør blandingen i dejen sammen med mælken.

Mos bananerne med en gaffel på en tallerken og rør bananmos og chokolade i dejen.

Kom dejen i en smurt 1½ liters brødform.

Bag kagen i 30-40 minutter.

Stik midt i kagen med en strikkepind eller tandstik, - sidder der ubagt dej på pinden, skal kagen bage længere.