Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Bøffer med fennikelsalat og kartofler

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 1 kg kartofler
  • 2 fennikel
  • persille
  • 75 g sorte oliven
  • olie til stegning
  • 30 g parmesan
  • 4 Premium tykstegsbøffer eller filetbøffer
  • 2 spsk tørrede krydderier, fx timian og rosmarin
  • god olivenolie, fx fra Änglamark

Skyl kartoflerne og tør dem godt. Kom dem i en skål og hæld olie og krydderier over, vend dem rundt så olie og krydderier fordeler sig på alle kartoflerne. Lag dem i et ildfast fad eller bradepande og bag dem i 30-35 min. ved 225 grader.

Skyl fennikel og skær dem i strimler. Læg dem på et fad. Fordel parmesan og oliven over og dryp med olivenolie. Pynt med persille.

Varm olien på en pande og steg bøfferne 4 min. på hver side, krydr godt med salt og peber undervejs. Sæt bøfferne i ovnen og steg dem færdig i 5-10 min.