Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Brændende kærlighed med laks

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 4 rødløg
  • 1.5 knoldselleri
  • 150 g røget laks i skiver
  • 2 dl letmælk
  • 1 bundt purløg
  • 1.5 kg skrællekartofler
  • 1 stor squash
  • 1 spsk Coop raps- eller olivenolie

Skræl kartoflerne og skær dem i halve. Kog dem møre i vand uden salt.

Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en kartoffelmoser eller et piskeris.

Lun mælken i en gryde og spæd mosen med mælken. Smag til med salt og peber.

Skræl sellerien og skær den i små tern.

Skær squashen i tern og hak løgene.

Varm olien op på en pande og brun alle grøntsagerne under omrøring i 10 min.

Skær laksen i strimler og bland dem forsigtigt med grøntsagerne. Fordel grøntsagerne over kartoffelmosen og drys med hakket purløg.