Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fastelavnskylling

  • 4 pers

Ingredienser

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • 3.5 spsk. allround krydderi
  • 1 spsk. olie
  • 6 store tortillaer
  • 3 avocadoer
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g revet ost
  • 1 glas tacosauce
  • Grøntsagsstave, f.eks. gulerod, agurk eller blegselleri

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 3710 KJ
  • Energi pr. person: 883 Kcal
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 27 %

Creme fraiche rørt med salt, peber og lidt condimento bianco. Skær inderfileterne i ret små stykker og steg i olie på en varm pande. Drys krydderi på og steg helt færdig. Imens skæres avocadoen i skiver.

Læg tortillaerne ud på bordet. Smør tacosauce på alle sammen. Drys 3 af dem med ost, læg kylling på og fordel avocado og spinat. Drys igen med ost og læg til sidst de 3 andre tortillaer over som låg.

Læg en af gangen på en passende størrelse pande. Steg - uden fedtstof - i 4-8 minutter på hver side, ved middelhøj varm. Pres dem gerne lidt ned i panden undervejs. Brug en tallerken eller et skærebræt, når de skal vendes. Når de er stegt færdig, skæres hver tortilla ud i 4 stykker og serveres med grøntsagsstave og creme fraiche dip.