Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata

Ingredienser

  • 100 g svampemiks
  • 250 g fettuccine
  • 300 g kalkunbryst skåret i strimler
  • skallen fra 2 appelsiner
  • 1 bundt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • spsk. olivenolie

Fordeling pr. 100 g

  • Beregnet ud fra 4 personer:
  • Energi pr. person: 1846 KJ
  • Energi pr. person: 439 Kcal
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Start med at skære svampe og kalkunbryst i skiver. Hak hvidløget fint, hak mandler og persille groft, og skær appelsinskallen af med juliennejern. Kog pastaen som anvist på pakken. Varm en pande op og steg kalkun samt svampe i olien. Når kødet er gyldent kommes hvidløg, mandler, persille og appelsinskaller over. Dræn pastaen og vend den ned i panden med resten. Smag til med salt og peber og server med en sjat olivenolie og evt. friskrevet parmesan.