Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fiskefrikadeller med sprød kålsalat

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 spsk kapers
  • peber
  • 1½ spsk rapsolie til stegning
  • 500 g torskefars
  • lidt dild til pynt
  • 400 g coleslaw a la Wild West fra C
  • 1 citron skåret i både til pynt
  • 1 kg kartofler
  • 200 g rugbrød

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 600 Kj
  • Fedt: 30 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Protein: 13 %

Kog kartoflerne møre. Krydr farsen med peber og kapers, form til 12-14 fiskefrikadeller, og steg dem gyldne og sprøde i rapsolie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Vend kålblandingen med dressingen, og server coleslawen til fiskefrikadellerne.