Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fiskegratin med rødspætte

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 rødspættefileter
  • 4 spsk. grov sennep
  • 1 bundt dild
  • 3 dl fløde
  • 2 dl vand
  • 1 stor pose frisk spinat
  • 2.5 spsk. rasp
  • Salt og peber
  • Tilbehør: Kogte kartofler og råkost

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2174 KJ
  • Energi pr. person: 517 Kcal
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 31 %

Hver filet deles i to på langs og krydres godt med salt og peber. Kom ⅓ tsk sennep på hver sammen med en god buket dild og rul fileterne sammen. Når alle 8 er rullet, lægges de til side. Hak den resterende dild fint og vend med 2 spsk grov sennep, fløde og vand.

Skyl spinaten godt og blancher den kort i kogende vand. Hæld vandet fra og put spinaten i et passende ildfast fad. Læg fiskerullerne ovenpå og hæld dildfløden over det hele. Krydr med ekstra salt og peber og drys til sidst raspen over.

Bages ca. 30 min ved 180 grader, til gratinen er let gylden. Serveres med kogte kartofler og råkost.