Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fiskesuppe

  • 4 pers

Ingredienser

  • 200 g laksefilet
  • timian
  • 150 g rejer
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 1 knivspids safran
  • 2.5 dl fløde
  • 200 g torskefilet/rødtunge
  • flutes

Varm bouillon i en gryde. Skær torsk og laks i mindre stykker og damp dem i bouillonen til fisken ikke er gennemsigtig mere. Tag fisken op med en hulske og læg den i bunden af en suppeterrin. Læg også rejerne i.

Si bouillonen for urenheder. Hæld fløde og safran i bouillonen og kog igennem i 3 min. Hæld suppen over fisk og rejer i terrinen, pynt med timian og servér straks.