Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Forret med rejer, citron og mynte

  • 4 pers

Ingredienser

  • Marinade:
  • Saft og fintstrimlet skal af 2 citroner
  • 6 stilke hakket mynte
  • 2 spsk. honning
  • 1 dl rapsolie
  • Lidt salt of peber
  • 4 skiver toastbrød
  • 40 g smør
  • 8 cocktailtomater i halve
  • 24 store rejer
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 3 stilke hakket mynte + 4 ekstra stilket til pynt

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1910 KJ
  • Energi pr. person: 454 Kcal
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 60 %

Pisk marinaden godt sammen. Steg toastbrødene gyldne i smør. Fordel tomaterne og rejer på de ristede brød. Dryp med marinaden og server lidt ekstra ved siden af. Pynt med mynte.