Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Friske forårsruller med kalkun

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • ½ tsk sukker
  • 2 forårsløg
  • 120 g kalkunbryst
  • ½ rød peberfrugt
  • 120 g bønnespirer
  • 3 dl olie til stegning
  • 100 g bambusskud
  • 1 spsk soja
  • 1 pk rispapir eller tortillas
  • 2 kinesiske svampe
  • sweet chili sauce

Fugt rispapirene med vand så de bliver bløde. Skær hvert rispapir i 4 lige store kvadrater og dæk dem med viskestykke, til de skal anvendes. Klem væde ud af svampene, kassér stokken.

Skær svampe og kalkunkød i tynde strimler. Varm olie på en tykbundet stegepande og svits kalkun, svampe, forårsløg, bambusskud og peberfrugt til kødet er hvidt.

Tilsæt bønnespirer og svits dem kort. Rør soja og sukker i og afkøl fyldet.

Læg 1/4 af fyldet på en dejfirkant.

Fold den ene ende af siderne ind over fyldet og rul den sammen.

Fugt den sidste ende med vand og "lim" den fast.

Dybsteg rullerne i 190 grader varm olie til dejen er gylden.

Rullerne er også lækre frisk, uden at blive dybstegt.