Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fuldkornspastasalat med kylling og aubergine

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt
  • 1.5 tsk ingefær
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sesamfrø
  • peber
  • 2 bladselleri
  • 1 tsk chili
  • 3 kyllingebrystfileter
  • 1 aubergine
  • 50 g spinatblade
  • 3 spsk soja
  • evt. knust chili
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 løg skåret i små tern

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 730 Kj
  • Fedt: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Protein: 24 %

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skær kyllingekødet i mindre tern og mariner dem med salt, soja, chili og ingefær. Sæt kyllingen i køleskabet.

Skær auberginen i tern, og steg dem gyldne og møre i olivenolie – det tager ca. 7-8 min. Krydr med peber og sesamfrø. Tag auberginen op, og steg det marinerede kyllingekød sammen med løg skåret i små tern i ca. 8-10 min., til kødet er gennemstegt. Snit bladselleri i tynde skiver på skrå.

Bland den kogte pasta sammen med stegt kylling, aubergine, bladselleri og frisk spinat, og krydr med salt og evt. lidt knust chili.

Tip: Resten af pastasalaten smager dejligt i madpakken næste dag.