Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fyldt roastbeef med ovngrønt

  • 6 pers

Ingredienser

  • Fyld:
  • 100 g revet parmesan
  • 100 g hakket soltørret tomat
  • 1 dl hakket persille
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • Ovngrønt:
  • 500 g pastinak eller persillerod skåret i stykker på ca. 5 cm
  • courgetter i stykker på ca. 2 cm
  • 2 porre i stykker på ca. 2 cm
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 bundt groft hakket persille

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2380 KJ
  • Energi pr. person: 566 Kcal
  • Protein: 55 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 25 %

Skær roastbeefen ud til en stor, flad firkant med en tykkelse på ca. 1 cm. Bland fyldet og klap det jævnt ud over hele firkanten. Tag fat i den ene side og rul kødet så stramt, det kan lade sig gøre, indtil du har en rulle. Bind rullen godt ind i kødsnor. Vask grøntsagerne, snit dem, og kom dem i bunden af et ildfast fad. Læg din rullede roastbeef oven på og steg i en forvarmet ovn ved 175 ºC i ca. 45 min. Servér med salat og godt brød.

Energiberegningerne er regnet ud fra 300 g kød pr. person.