Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Glutenfri brownie med sorte bønner og chili

  • 10 pers

Ingredienser

  • 1 dåse sorte bønner (drænet og skyllet)
  • 4 æg
  • 50 gram smeltet kokosolie
  • 100 gram smeltet smør
  • 2 dl kakaopulver
  • 2 dl kokossukker
  • 1 rød chili (fx serenade)
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 1/4 tsk havsalt
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 gram grofthakket chokolade
  • 75 gram pecan nødder

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 1373 KJ /328 Kcal
  • Fedt: 36%
  • Heraf mættede fedtsyrer: 18%
  • Kulhydrat: 48%
  • Protein: 16%

Fyld bønner, æg, smeltet fedtstof, kakao, kokossukker og vanilje i blenderen og kør.

Vend bagepulver og 2/3 af den grofthakkede chokolade og pecan nødder i dejen.

Hæld dejen i en brownieform (ca 25x25 cm).

Drys den sidste chokolade og nødder over.

Bag i en 160 grader varm ovn i ca 22-25 minutter.

 

Læs vores artikel "Rid med på chili-bølgen" og bliv klogere på chili.