Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Gode madder

  • 4 pers

Ingredienser

  • 8 skiver rugbrød
  • 16 spsk smørbart pålæg f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade
  • 16 skiver pålæg f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
  • Forskellig grønt til topping f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1682 KJ
  • Energi pr. person: 402 Kcal
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 37 %

1. Vask hænder
2. Mål alle ingredienserne af
3. Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 16 halve.
4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
5. Kom pålæg på.
6. Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.
7. Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
8. Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!