Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillede grøntsagssticks med portobello-svampe og tomater

  • 4 pers

Ingredienser

  • 6 træspyd
  • 100 g portobellosvampe
  • 3 store tomater
  • 1 squash
  • 1 rødløg
  • 2 peberfrugter
  • ½ lime, saften
  • 2 fed pressede hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 2 kviste rosmarinblade

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 712 Kj
  • Energi pr. person: 170 Kcal
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 69 %

Træspyddene lægges i koldt vand ½ time. Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker, som sættes skiftevis på spyddet, til det er fyldt.

Marinaden røres sammen af limesaft, hvidløg, olivenolie, salt, peber og rosmarin. Marinaden pensles på grøntsagssticks.

Grøntsagssticks grilles 8-10 min. Pas på at grillen ikke er for varm, så grøntsagerne ikke bliver sorte og brændte.

 

Tip: Spis grøntsagsstick som tilbehør til kylling eller oksekød. Find nyttige grill-tips på kvickly.dk. Her er masser af gode råd om håndtering af kul, varmeregulering, korrekte stegetider og meget mere.