Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillet rabarberdessert

  • 4 pers

Ingredienser

  • 5 store rabarber
  • 150 g sukkerskrystaller (eller lyst rørsukker, men krystallerne tilføjer en ekstra dimension)
  • 2.5 dl fløde
  • 200 g græsk yoghurt
  • 1.5 spsk. vaniljesukker

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1612 KJ
  • Energi pr. person: 383 Kcal
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 32 %

Skyl rabarberne grundigt. Skær top og bund af, halver dem på langs og skær dem ud i 10 cm. lange stykker.Rul dem i sukkerrørskrystaller og grill dem ca. 5 min på hver side, til de bliver lidt bløde.

Pisk fløden til den lige er stiv og rør den sammen med græsk yoghurt og vaniljesukker. Server 4-6 grillede stave med en stor skefuld vaniljecreme og et godt drys sukkerrørskrystaller. Kan evt. pyntes med lidt friske hindbær og et par blade citronmelisse.