Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillet sandwich med brie, jordbær og rucola

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 8 skiver ciabatta eller lign.
  • 15 g pinjekerner
  • 0.5 bundt bredbladet persille
  • 1 potte basilikum
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 bakke jordbær
  • 0.5 bakke rucola
  • 75 g brieost
  • salt og peber
  • 1 spsk revet parmesanost

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1883 Kj
  • Energi pr. person: 450 Kcal
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 38 %

Kom 1 spsk olivenolie på brødskiverne, og grill dem gyldne og sprøde på en grillpande eller under grillen i ovnen.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og kom dem i en blender sammen med persille, basilikum, revet parmesanost, citronsaft, 1 spsk olivenolie, salt og lidt peber. Blend til en grov pesto.

Skær brien i skiver. Nip jordbærrene, og skær dem i skiver.

Smør din sandwich med pesto, og kom brie, rucola og jordbær på brødet. Afslut med en skive grillet brød – ligeledes smurt med pesto.

 

Tip: Det smager også dejligt at bruge valnødder i pestoen i stedet for pinjekerner. Undlad i så fald at riste nødderne først.