Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillet svinekam i pitabrød

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 pitabrød - gerne bagerens
  • 8 skiver grillet svinekam
  • 2 grillede peberfrugter
  • 150 g smuldret fetaost
  • Vinaigrette:
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamico
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • Spidskålsalat:
  • 0.5 spidskål
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1.5 spsk. citronsaft
  • 1 potte persille
  • 3 spsk. rapsolie
  • 1 knivspids sukker
  • 0.5 tsk. salt
  • 1 knivspids peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2872 KJ
  • Energi pr. person: 684 Kcal
  • Protein: 16 %
  • Kuldhydrat: 29 %
  • Fedt: 55 %

Rør vinaigretten sammen, skær de grillede peberfrugter i strimler og vend dem godt rundt i vinaigretten. Spidskålssalat: Vask spidskålen og snit den fint. Hak persillen groft og vend med spidskålen.

Rør resten af ingredienserne sammen med vend det hele godt sammen. Varm pitabrødene. Skær dem helt op som en burgerbolle. Kom lidt spidskålsalat på bunden, så to skiver grillet svinekam, grillet peberfrugt og til sidst ca. 2 spsk smuldret fetaost.