Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillet torsk i pakke

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 pakker torsk, ca. 600-800 g
  • 650 g små kogte kartofler
  • 200 g padron peberfrugt
  • 4 rødløg
  • 1 bundt forårsløg, ca. 4 stk.
  • 80 g smør
  • Salt og peber
  • 4 stykker bagepapir
  • Sølvpapir, 8 firkant på størrelse med bagepapiret

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1938 KJ
  • Energi pr. person: 461 Kcal
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 35 %

Læg to stykker sølvpapir og et bagepapir ovenpå. Forbered så du har fire stykker/pakker. Skær de kogte kartofler ud i mindre stykker. Fordele dem i midten på de fire stykker papir. Skær padron peberne i ringer og fjern roden. Fordele dem over kartoflerne. Skræl og skær rødløgene ud i grove stykker. Skær forårsløgene ud i ringe og fordel dem og rødløgene ud i pakkerne. Drys med lidt salt og peber. Halvér torskestykkerne eller skær dem ud i fire lige store stykker.

Læg torskestykkerne over grøntsagerne. Drys med salt og peber. Kom en smørklat (ca. 20 g) på hver af torskestykkerne. Fold pakkerne sammen og sørg for at åbningen vender op ad. Luk dem til med f.eks. kødsnor. Grill pakkerne ved indirekte varme i ca. 45 minutter ved omkring 180-200 grader. Pas på, når du åbner pakkerne, dampen er meget varm. Smørret, væsken fra fisken og grøntsagerne er nu blevet til den herligste boullion i bunden, som smager helt fantastisk. Velbekomme!