Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillmedister med peberfrugt, mozzarella og bacon

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 pose små Kapia peberfrugter, ca. 400 g
  • 1 pose grillmedister (ca. 800 g)
  • 200 g mozzarella maxi ost (Galbani)
  • 2 pakker bacon (ca. 200 g)

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 3113 KJ
  • Energi pr. person: 741 Kcal
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 69 %

Vask og halvér Kapia peberfrugterne. Skær indmad samt kernehus væk. Skær mozzarellaen ud i stave, lidt kortere end peberfrugterne. Læg en ostestav i hver af de halve peberfrugter. Halvér pølserne på langs og på midten, så hver pølse bliver til fire stykker. Kom en kvart pølse på hver peberfrugt og sno en skive bacon stramt omkring.

Prøv at dække mozzarellaen, da den nemt flyder ud ved stegningen. Grill pølsestykkerne på alle sider, indtil baconen blive lys og sprød. Giv eventuel pølsestykkerne lidt ekstra indirekte varme til allersidst. Velbekomme!