Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillolie med koriander

Ingredienser

  • 0.5 bundt koriander
  • 0.5 bundt dild
  • 2 dl olie
  • 2 tsk. shirasha chilisauce
  • 1 tsk. malt vinegar
  • 2 tsk. ingefærsauce

Fordeling pr. 100 g

  • Energi hele portionen: 6991 KJ
  • Energi hele portionen: 1664 Kcal
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 96 %

Kør alle ingredienser på en stavblender og pensl blandingen på kyllingen før tilberedning. Du kan med fordel også pensle bagefter, dog skal du huske at vaske dine redskaber efter at have brugt dem på det rå kyllingekød, før du bruger dem igen på det tilberedte.