Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grillspyd med kylling, ananas og kartofler med chili.

  • 2 pers

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 mango
  • Salt og peber
  • 1 pose nye kartofler
  • 10 friske minimajs eller 1 dåse
  • 1 bakke rucola
  • 1 potte koriander
  • 1 tsk. shirasha chilisauce
  • 2 spsk. sweet chili
  • 1 spsk. olie
  • 1 frisk chili
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. karrypulver
  • Salt og peber
  • 1 foliebakke, hvis du vil lave kartfoflerne på grill

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2375 KJ
  • Energi pr. person: 565 Kcal
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 14 %

Skær kyllingefileterne ud i mundrette stykker og skær mangoen små firkanter. Sæt skiftevis kyllingestykker og mango på spydet.

Forkog kartoflerne i 15 min. Kom dem herefter i bradepande eller foliebakke. Krydr med shirasha, olie, sweet chili, karry, frisk chili, paprika, salt og peber, og vend det hele rundt.

Grill kartoflerne i ca. 20-30 min. og vend dem rundt undervejs. Grill de friske minimajs ca. 5-7 min. (hvis det er minimajs på dåse skal de nærmest bare vendes hurtigt rundt på grillen), og kyllingespydene i ca. 10-15 min. Vend dem jævnligt og sørg for, at kyllingespydene er helt gennemstegte. Lige inden servering vendes kartoflerne med rucola og koriander.

Velbekomme!