Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grønkålsalat

  • 4 pers

Ingredienser

  • Fyld:
  • 200 g finthakket grønkål
  • 4 små æbler
  • 50 g ristede, hakkede hasselnødder
  • ½dl olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • salt og peber
  • 2 porre i stykker på ca. 2 cm

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 412 KJ
  • Energi pr. person: 98 Kcal
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Skær æblerne i små tern, og vend dem i grønkålen. Bland olie, balsamico, salt og peber og vend det i salaten. Lad den gerne trække et par timer. Rist nødderne på en tør pande og hak dem groft. Fordel dem over salaten lige før serveringen.