Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Grøntsagslasagne

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • olie til stegning
  • 1 tsk tørret oregano
  • 500 g grønsager fx gulerødder, forårsløg, friske bønner, sukkerærter
  • 1 ds flåede tomater fra Änglamark
  • 400 g frossen spinat
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 5 dl mælk
  • salt og peber
  • 1 spsk smør
  • muskat
  • 300 g lasagneplader
  • 2 spsk mel
  • 50 g revet ost

Tø spinaten op. Hak løg og hvidløg. Rengør grøntsagerne og snit dem fint. Svits løg og hvidløg og kom de øvrige grøntsager i gryden. Hæld tomaterne over. Krydr med salt, peber, basilikum og oregano og lad det simre.

Varm smørret op, pisk mel i og hæld langsomt mælken i, mens der piskes. Varm igennem og smag til med rigelig muskat, salt og peber.

Læg grøntsags sovs, lasagneplade, bechamel og spinat skiftevis i et ildfast fad og afslut med ost. Bag lasagnen ved 180 grader i ca. 45 min.