Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Hakkebøf med tomat-melon-salat

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 pakke hakkebøffer fra C (450 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 kg små kartofler
  • 15 g smør
  • 1 potte estragon eller evt. puløg, dild eller persille
  • revet skal af ½ citron
  • ½ tsk salt
  • 4 store tomater
  • 400 g vandmelon fra C
  • 1 spsk persille
  • saft af ½ citron
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 300 g fuldkornsbrød

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 3013 Kj
  • Energi pr. person: 720 Kcal
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Pensl bøfferne med olie og steg eller grill dem i 11-13 min. til de er gennemstegte.

Kog kartoflerne i 9 min., sluk for varmen, og lad dem stå på blusset og trække i det varme vand i yderligere 9 min. under låg, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe tørre. Kom smør, hakket estragon, revet citronskal og salt ned i gryden til kartoflerne, og ryst forsigtigt rundt.

Bland tomater skåret i grove tern og vandmelon med hakket persille, citronsaft, salt og peber. Server salaten til hakkebøfferne og urtekartoflerne.