Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Hamburgerryg med grønt og sennepsflødesauce

  • 4 pers

Ingredienser

  • 800 g hamburgerryg
  • 5 laurbærblade
  • Sorte peberkorn
  • 1 bundt friske grønne asparges
  • 200 g sukkerærter
  • 1 squash
  • Salt og peber
  • Sennepsflødesauce:
  • 3 spsk. grov sennep
  • 0.5 liter piskefløde
  • Saften af 0,5 citron
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2339 KJ
  • Energi pr. person: 556 Kcal
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 54 %

Kog hamburgerryg med laurbærblade og sorte peberkorn i 40-45 min. Blancher asparges og sukkerærter i en gryde, 4-5 minutter.

Hæld vandet fra og tilsæt en god klat smør, salt og peber. Squashen skæres i skiver på ca. ½ cm og grilles på panden i olie og smør til de er møre. Smag til med salt og peber. Kog fløden op med sennep og citronsaft. Lad saucen småboble under omrøring i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!