Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Havregrynskugler med dadler og chokolade

  • 4 pers

Ingredienser

  • 125 g dadler
  • 0.5 dl appelsinsaft
  • 150 g mørk chokolade, 70%
  • 100 g havregryn f.eks. Änglamark
  • 4 spsk. kokos

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1707 KJ
  • Energi pr. person: 406 Kcal
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 27 %

Halvér dadlerne og fjern stenen. Hak dadlerne fint og kom dem i en skål sammen med appelsinsaft. Mos det godt sammen med en gaffel. Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i en mikrobølgeovn. Rød den smeltede chokolade sammen med dadelmassen, tilsæt havregryn og ælt det godt sammen. Afkøl massen i køleskabet i 15 min. Form havregrynsmassen til 20 små bidder og tril dem til kugler. Rul kuglerne i kokosmel og sæt dem i køleskabet i ca. 30 min. Pak havregrynskuglerne i en lufttæt boks med låg.