Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Hjemmelavet æbleflæsk

  • 4 pers

Ingredienser

  • 3-4 løg røde/gule
  • 7 madæbler
  • 850 g flæsk
  • 1 bundt timian

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 18634 KJ
  • Energi pr. person: 4436 Kcal
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 81 %

Løgene pilles og kernehuset fra æblerne fjernes. Æblerne og løgene skæres ud i mellemtykke både og kommes i en bradepande med et halv bundt timian. Skiverne af flæsk drysses med salt og peber og lægges på risten over en brade-pande. Steges i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter. Når halvdelen af stege-tiden er gået, vendes skiverne af flæsk og steges videre indtil de er godt  stegte.

Inden servering pyntes med lidt frisk timian. Som tilbehør serveres skiver af godt rugbrød. Velbekomme!