Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Hotdog brød

  • 4 pers

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 3 dl lunken vand
  • 1 æg
  • 0.5 dl olie
  • 1 tsk. salt
  • 150 g rugmel, havregryn eller kerner
  • 450 g hvedemel

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2738 KJ
  • Energi pr. person: 652 Kcal
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 21 %

Gæren opløses i vandet og resten af ingredienserne røres i - på nær hvedemel. Hvedemel røres i lidt af gangen. Lad dejen hæve i 30 min. og form herefter 10 pølsebrød og læg dem på en bageplade. Efterhæver i ca. 40 min. Pensl med et sammenpisket æg og drys med f.eks. sesam. Bages i ca. 15 min. ved 185 °C.