Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Julekonfekt med hvid chokolade

  • 4 pers

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 10 dadler
  • 100 g hvid chokolade
  • evt. kagedrys
  • 5 spsk piskefløde
  • 250 g kakao
  • 3 tsk vanillesukker
  • 1 spsk pulverkaffe
  • 125 g flormelis
  • 1 tsk rom
  • 1 æggeblomme
  • 50 g hvid chokolade
  • 250 g nougat

Tag stenene ud af dadlerne og læg en klat marcipan i. Vend dadlerne i smeltet hvid chokolade og pynt evt. med kagepynt.

Kom alle ingredienserne undtaget hvid chokolade i en skål og rør det sammen med en ske. Ælt derefter massen med hænderne og form den til små kugler.

Riv den hvide chokolade og vend kuglerne i de fine flager.