Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kalkunbryst med grøntsagscouscous

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 kalkunbryst
  • 1 pakke flødeost
  • 1 rødløg
  • 3 kviste rosmarin
  • 0.5 rød peber
  • 1 tsk. paprika

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1493 %
  • Energi pr. person: 355 %
  • Protein: 53 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 41 %

Flæk kalkunbrystet. Rør fintsnittet rødløg og rød peberfrugt, flødeost, finthakket rosmarin, paprika, salt og peber sammen. Kom det ind i brystet. Rul rammen og snør det stramt.
Steg kalkunbrystet i ovnen cirka 40 min. ved 180 °C.