Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kerneknækbrød med stenbiderrogn og avokadocreme

Ingredienser

  • 150 gram stenbiderrogn
  • ½ lille finthakket rødløg
  • -
  • Knækbrød:
  • 1 dl chiafrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hørfrø
  • 2 dl havregryn
  • 1 ½ nautral olie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • -
  • Avokadocreme:
  • 1 bæger rygeost
  • 1 avokado
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Saft af en citron
  • 1 lille nip cayennepeber
  • ½ tsk peber

Fordeling pr. 100 g

  • : 662 KJ
  • : 158 Kcal
  • Fedt: 29 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Protein: 34 %

Knækbrød:

Rør alle ingredienser sammen.

Fordel massen på to bageplader og rul det tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Skær i passende størrelse med en pizzaskærer og bag ved 180 grader i 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

 

Avokadocreme:

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.