Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Koteletter a la Mexico

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 4 persillerødder
  • 1 dl Vindruekerneolie
  • salt
  • 2 tomater
  • 1 spsk creme fraiche 18%
  • chili
  • 4 avocadoer
  • lime, både saft og skal
  • 1 pose tortilla chips
  • 4 svinekoteletter
  • 2 æggehvider

Start med persillerødderne.

Skræl dem, vend dem hele i vindruekerneolie, salt og peber, og bag dem ved 180 grader til de er møre og gyldne, ca. 35-40 min.

Del avocadoerne, tag "kødet" ud og mos det sammen med lime, creme fraiche, tomater og chili. Smag til med salt.Knus chipsene og vend koteletterne i æggehviderne og derefter i de knuste chips. steg dem i olien eller fritér dem i en større mængde olie.