Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krebinetter med bacon og svampe

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • saft af citron
  • 4 skiver bacon
  • 0.5 kg champignon i skiver
  • 400 g hakket kalve og svinekød
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 spsk Coop olivenolie
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • kartofler
  • salat

Sæt ovnen til 225°C.

Ælt rosmarinen sammen med kødet og form det til 4 krebinetter ca. 5 cm høje.

Rul en skive bacon om hver krebinet.

Læg champignonskiverne i bunden af et stort fad. Drys med finthakket hvidløg, timian, salt og peber. Dryp med olivenolie, hvidvin og citronsaft.

Læg krebinetterne oven på svampene og bag 25-30 min. i ovnen.

Anretning:

Server med kogte kartofler og en stor skål salat.