Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krondyrmørbrad med kantareller og fennikel

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 krondyrmørbrad
  • 2 kviste timian
  • 2 fed hvidløg
  • 25 g smør
  • 1 knold fennikel
  • 175 g kantareller
  • 1 dl worchestersauce
  • 1 spsk. honning
  • 1 dl fløde
  • Olie
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2645 KJ
  • Energi pr. person: 630 Kcal
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 47 %

Fjern evt. hinder og sener, krydr med salt og peber og lad kødet trække et kvarters tid, før det brunes kort i olie. Tilsæt smør, timian og hvidløg og giv det 4-5 min. på hver side. Lad det trække 10 min. Rens kantareller, skær fennikel i tykke strimler og rist dem i overskydende stegekraft fra mørbraden - omkring 3-5 min. – og tag dem op. Tilsæt worchestersauce og reducer saucen til ca. det halve, kom honning og piskefløde i og kog yderligere ind. Smag til med salt og peber og server med kartoffel- eller rodfrugtmos.