Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krydderbøffer med naan brød

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 1 spsk olie
  • 0.5 tsk kanel
  • 1 bakke cherrytomater
  • 0.5 tsk koriander
  • 1 bakke rucolasalat
  • 1 salatløg
  • olie til pensling
  • 500 g hakket oksekød
  • saften fra 1 citron
  • 0.5 tsk Edelsüss paprika
  • 0.5 tsk stødt chili
  • 2 spsk coop tomatketchup
  • naan brød

Bland oksekød, ketchup, kanel, koriander, chili og paprika sammen og lad kødet trække en halv time.

Form farsen til fire bøffer, pensl dem med olie og grill dem i ca. 4 min. på hver side.

Skyl tomaterne og skær dem i både. Pil løget og skær dem i tern. Skyl efterfølgende salaten. Bland salat, olie pg citronsaft og hæld det over tomater og løg.

Varm brødet. Servér bøfferne med salaten og naan brød.