Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krydderurte-crips til svinemørbrad

Ingredienser

  • 0.5 bundt fint hakket bredbladet persille
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 tsk. hakket timian
  • 2 spsk. revet parmesan
  • 0.5 dl rasp
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1424 KJ
  • Energi pr. person: 339 Kcal
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 28 %

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og køres igennem med en stavblender til det bliver en blendet urtemasse. Smør hele svinemørbraden med en halv cm tykt lag af urtemassen. Læg derefter mørbraden i et ovnfast fad og brug gerne et stegetermometer. Steg mørbraden i ovnen efter anvisningerne på emballagen. Som tilbehør kan serveres en fyldig salat og et godt brød. Velbekomme!