Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa

  • 4 pers

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • salt og peber
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk koriander
  • ½ fintrevet løg
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 æg
  • 2 spsk rasp
  • 1½ spsk rapsolie til stegning
  • 2 tomater
  • 2 dråber tabasco
  • 1 spsk balsamico
  • 3 spsk hakket basilikum
  • kartoffelbåde som tilbehør

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1984 Kj
  • Energi pr. person: 472 Kcal
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 48 %

Rør oksekødet med salt, peber, hvidløg, spidskommen,koriander, løg, persille, æg og rasp. Form farsen til 6-8 små hakkebøfferog steg dem i rapsolie ca. 4 min. på hver side.

Til tomatsalsaen hakkes tomaterne fint og krydres med tabasco, balsamico og basilikum.

Servér hakkebøfferne med tomatsalsaen og kartofler i både. Pluk evt. lidt ekstra basilikumblade henover hakkebøfferne.

 

Tip: Servér evt. kryddersmør eller en yoghurtdressing rørt med hakkede krydderurter til hakkebøfferne.