Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krydret kartoffelsalat med tandori, spinat og soltørrede tomater

  • 4 pers

Ingredienser

  • lidt salt
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 70 g soltørrede tomater
  • 2 spsk citron
  • 500 g små nye kartofler
  • 100 g baby spinat
  • 1½ tsk tandori-krydderi

Til 2 voksne og 2 børn
Kog kartoflerne. Rør imens en marinade sammen af tandori-krydderi, soltørrede tomater, hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt.

Lad kartoflerne køle lidt af, inden de halveres og blandes med tandori-marinaden.

Spinaten skylles grundigt i koldt vand, og slynges tør i en salatslynge eller rystes fri for vand i en sigte.

Kartoflerne vendes med spinat og rødløg.

Tip: Kartoffelsalaten kan indgå i mange grill-retter, fx Grillet entrecôte med ovnbagte grøntsager og nem pesto. Kan også serveres med brød som en selvstændig frokostret.