Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Krydret kokossuppe med kylling

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 spsk ingefær
  • 4½ dl hønsebouillon
  • 1 bundt forårsløg
  • ½ bundt koriander
  • 2.5 dl kokosmælk
  • evt. lidt chili
  • 350 g kyllingebrystfilet
  • saft fra 1/2 lime
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 lille grøn karrypasta
  • 300 g jasminris

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 540 Kj
  • Fedt: 29 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Protein: 21 %

Skær gulerødderne i tynde strimler og forårsløgene i tynde ringe. Hak hvidløget fint, og pluk korianderen i blade. Skær kyllingen i strimler på et rent skærebræt.

Bring bouillonen til kogepunktet. Tilsæt ingefær, hvidløg, karrypasta og kyllingefilet, og kog suppen i 8-10 min. Tilsæt gulerødder, forårsløg og kokosmælk, og kog i yderligere 5 min., til grøntsagerne er møre og suppen let cremet. Krydr kokossuppen med fiskesauce, limesaft og evt. chili.

Anret suppen med koriander på toppen, og spis den sammen med en stor skål kogte jasminris.