Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kylling saltimbocca

  • 4 pers

Ingredienser

  • 100 g Parmaskinke
  • 600 g Kyllingebrystfiler
  • 100 g Emmentaler
  • 2 spsk. Lidt olivenolie
  • Frisk salvie
  • Træpinde
  • Salt og friskkværnet peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1650 KJ
  • Energi pr. person: 392 Kcal
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 55 %

Læg en skive skinke på bagsiden af hver kyllingefilet. Læg emmentaler og 1 salvieblad oven på fileten. Fold fileten sammen på midten, og luk med en træpind. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie. Tænd ovnen på 200 °C, og steg kyllingefileterne i ovnen i ca. 25 min, til de er gyldne og gennemstegte. Halvér fileterne. Anret kyllingefileterne på et fad med skærefladen opad, læg grøntsager ved, pynt med salvie, og servér med dampede asparges.

Velbekomme.