Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kyllingebryst med serranoskinke

  • 4 pers

Ingredienser

  • 600 g verdure al forno fra C
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • bladene af 2-3 kviste rosmarin
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 skiver serranoskinke
  • ½ potte basilikum
  • 500 g kyllingebrystfileter
  • 30 g parmesan eller grana
  • 500 g fuldkornspasta

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 3054 Kj
  • Energi pr. person: 730 Kcal
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Kom Verdure al forno i et ovnfast fad, krydr med salt, peber, rosmarin og 2 spsk. olivenolie, og sæt det i ovnen i 12-15 min. ved 200 grader.

Læg serrano/spegeskinke på spækbrættet, læg et par basilikumblade ovenpå, og til sidst kyllingebrystfileten. Rul skinken omkring kyllingen, og steg dem - først med lukningen nedad - på en pande med 1 spsk olivenolie i 8-10 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Kog pastaen. Drys med groftrevet parmesan/grana padano ved servering.