Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kyllingefrikadeller med krydret dipsauce

  • 4 pers

Ingredienser

  • 600 g hakket kyllingekød
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk rød chili
  • Salt og peber
  • 2 spsk. mayonnaise
  • Saften fra 1 lime
  • 3 spsk. rasp
  • 3 spsk. olie

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: KJ
  • Energi pr. person: Kcal
  • Protein: %
  • Kulhydrat: %
  • Fedt: %

Hak 2/3 af korianderen, chili og hvidløg fint. Rør hakket kylling til en ensartet fars med koriander, chili, hvidløg, mayonnaise, limesaft, rasp og salt og peber. Form små frikadeller og steg dem i olie på en varm pande. Rør imens den krydrede dipsauce af 3 spsk. limejuice, 2 tsk. soja og 1 spsk chillisauce af valgfri styrke.

Pynt med koriander inden servering.