Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kyllingenuggets med dressing

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 pakker inderfilet (2 x 260 g)
  • 6 skiver hvidt tørt brød
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 dl mel
  • 3 æg
  • Salt og peber
  • Allround krydderi
  • 1.5 dl olie til stegning
  • Lidt persille til at pynte til sidst
  • Dressing:
  • 65 g mayonnaise
  • 50 g cremefraiche 18%
  • 0.5 spsk. ketchup
  • 0.5 tsk. Shirasha chilisauce
  • 0.5 spsk. Linghams chilisauce
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 4296 KJ
  • Energi pr. person: 1022 Kcal
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %

Blend skiverne af tørt hvidt brød og græskarkernerne groft i en blender i 5-10 sekunder. Hæld det ud på en tallerken og pisk æggene i en anden tallerken og  kom melet på en tredje tallerken. Dyp inderfileterne en ad gangen, først i mel, derefter i æg og til sidst i de grove krummer. Herefter steges stykkerne færdige i olie til de er gyldne og sprøde. Krydre med allround krydderi, salt og peber. Inden servering drysses med lidt frisk persille som pynt.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.  Velbekomme!