Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Kyllingesalat med æbler og bladselleri

  • 4 pers

Ingredienser

  • Fyld:
  • 500 g Kyllingebryst skåret i tern
  • 3 store æbler ca. 350g
  • Mayonaise ½ dl
  • 1 dl Skyr
  • Saft af en citron
  • 1 spsk. Stærk dijonsennep
  • 1 spsk. Kokosolie eller rapsolie
  • 2 spsk. Stærk karry
  • 1 spsk. Timian
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4 skiver Serano skinke

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 486 KJ
  • Energi pr. person: 116 Kcal
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 12 %

  • Rist serano skinken på en varm pande, og læg den til side.

  • Varm olien på panden, og steg kyllingen sammen med karry og timian, til den er helt gennemstegt.

  • Bland mayonnaise med skyr, sennep, citronsaft og evt. lidt ekstra karry.

  • Skyl selleri og æbler grundigt, og skær dem i små stykker.

  • Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber.

  • Rist rugbrødet på en brødrister.

  • Læs et ordentligt lag kyllingesalat på det ristede rugbrød og pynt med serano.