Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Lagkagebunde

  • 8 pers

Ingredienser

  • 8 æg
  • 250 g sukker
  • 180 g hvedemel
  • 3 spsk. olie
  • 2 tsk. bagepulver
  • 160 g kartoffelmel
  • 1 knivspids fint salt

Fordeling pr. 100 g

  • Energiberegning for 4 personer:
  • Energi pr. person: 3335 KJ
  • Energi pr. person: 794 Kcal
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 24 %

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Rør olien i. Bland mel, kartoffelmel, bagepulver og salt. Strø det i æggemassen og vend forsigtigt rundt til melet er fordelt i dejen. Denne opskrift giver 4 tynde eller 3 tykke lagkagebunde. Skal du lave 4, så fordel dejen i 2 smurte springforme (26 cm). Vil du lave 3 tykkere, så bag dem i en. Bag bundene ved 180 °C i ca. 25-30 min. afhængig af tykkelsen.