Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Laksesalat

  • 4 pers

Ingredienser

  • røget laksefilet
  • 10 små tomater, halveret
  • 20 små kogte kartofler, halveret
  • 1 bdt. skåret forårsløg
  • 4 håndfuld friske og vaskede spinalblade
  • 1 bakke spirer
  • 3 spsk. koldpresset rapsolie
  • saft og skal fra en citron

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2369 Kj
  • Energi pr. person: 564 Kcal
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 40 %

Fordel grøntsagerne jævnt i fire skåle. Fjern skindet og bræk de røgede laksefileter i store stykker, som lægges oven på salaten. 

Hæld lidt raspolie, drys citronskal over og pres til sidst en smule citron over det hele i alle fire skåle. 

Velbekomme!